Over onsOnze dienstverleningVraagbaakInlogproblemen

x

ContactWerken bij ObM

 

Over onsOnze missieOnze organisatieOns DNAOnze partnersOnze MVO visieOnze kwaliteitsverklaring

 

Onze dienstverleningPersoneel & SalarisadministratieBestuur & OrganisatieFinanciën & ControlPlanning & ControlOnderwijs & IdentiteitHuisvesting & Onderhoud

 

VraagbaakEerste indiensttredingSalarisJaaropgaveSalarisstrookSalarisspecificatie of jaaropgave personeel uit dienstMijnObM | VismaMijnOnderwijsbureau/OSSPersonele zakenPayrollCao (collectieve arbeidsovereenkomst)Nieuwsbrief medewerkersPensioenMantelcontracten

 

inloggen op

MijnOnderwijsbureau/OSS Tobias SpendCloud Teamviewer
menu

Werken bij Onderwijsbureau Meppel

Wat fijn dat je interesse hebt in het werken bij Onderwijsbureau Meppel. Geen verrassing wat ons betreft. Want tenslotte doen we zinvol werk voor het onderwijs. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen. En wij zijn erg leuk. Als collega dan. Al zeggen we het zelf. Het filmpje spreekt voor zich. Kijk maar.

Filmpje gezien en enthousiast geworden? Kies dan hier jouw droombaan.
Niet in het onderwijs. Maar vóór het onderwijs.

Senior applicatiebeheerder
Heb jij zin om je ICT-talent in te zetten voor ons kantoor? Zodat wij scholen en schoolbesturen nóg beter van dienst kunnen zijn? Dat komt dan goed uit. Wij zoeken een ervaren applicatiebeheerder. Iemand die houdt van uitdagingen. Als projectleider voor ICT-gerelateerde onderwerpen. Als bewaker van kwaliteit. Als 'bulldog' om je vast te bijten in complexe vragen over de werking van applicaties. Om maar wat te noemen. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan eens naar deze vacature. En laat het ons zeker weten als het wat voor je is!

Adviseur huisvesting
Zit meedenken in je DNA? Vind je het een uitdaging om een onderwijskundige visie te vertalen in een daarbij passend huisvestingsconcept? Om te adviseren en begeleiden bij het onderhouden en verbouwen van schoolgebouwen? En doe je dat graag in een werkomgeving met leuke collega's en genoeg uitdagingen? Dan is deze vacature wellicht echt iets voor jou. We horen graag van je!

Zit jouw vacature er niet bij?
Maar lijkt een baan bij Onderwijsbureau Meppel je wel wat? Hieronder zie je voorbeelden van functies die we geregeld vragen. Je mag natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen om jezelf voor te stellen. Wie weet komt het toch van pas. Dan willen we graag een keertje kennis met je maken.

Personeel & Salarisadministratie

Hier lees je meer over de werkzaamheden van onze afdeling Personeel & Salarisadministratie.
De kwaliteit van het onderwijs staat of valt met de mensen die in de scholen werken. Voor hen moeten zaken rondom hun aanstelling en salarisbetaling goed geregeld zijn. Heb je interesse in een functie op onze afdeling Personeel & Salarisadministratie? Kijk dan eens bij onze voorbeeldvacatures.

Huisvesting & Onderhoud

Hier lees je meer over de werkzaamheden van onze afdeling Huisvesting & Onderhoud.
Wij doen er alles aan om onze scholen een veilige, gezonde, functionele en een kwalitatief goede werkomgeving te laten zijn. Want dat is uiteindelijk belangrijk voor leerlingen en medewerkers. Heb je interesse in een functie als huisvestingsadviseur of bouwkundig medewerker? Kijk dan eens bij onze voorbeeldvacatures.

Financiën & Control

Hier lees je meer over de werkzaamheden van onze afdeling Financiën & Control.
Het efficiënt en correct vastleggen van de gegevens vormt de basis voor de uitvoering van het betalingsverkeer, het opstellen van de rapportages en analyses, en de jaarrekening. Heb je interesse in een functie op de Financiële Administratie of bij Planning & Control? Kijk dan eens bij onze voorbeeldvacatures.