Over onsWerken bijVraagbaakInlogvragenContact

x

ContactWerken bij ObM

 

Over onsOnze missieOnze organisatieOnze dienstverleningPersoneel & SalarisadministratieFinanciën & ControlHuisvesting & OnderhoudBestuur & OrganisatieOnderwijs & IdentiteitOns DNAOnze partnersOnze MVO visieOnze kwaliteitsverklaring

 

Werken bijWerken bijPersoneel & SalarisadministratieFinanciën & ControlHuisvesting & Onderhoud

 

VraagbaakEerste indiensttredingSalarisJaaropgaveSalarisstrookSalarisspecificatie of jaaropgave personeel uit dienstMijnObM | VismaMijnOnderwijsbureau/OSSPersonele zakenPayrollCao (collectieve arbeidsovereenkomst)Nieuwsbrief medewerkersPensioenMantelcontracten

 

inloggen op

MijnOnderwijsbureau/OSS Tobias SpendCloud Teamviewer
menu

Onze partners

Onderwijsbureau Meppel denkt graag mee. Heb je een vraag? Leg het ons voor! Onze adviseurs kunnen op veel beleidsterreinen meedenken. Als het vragen of wensen zijn die buiten onze kernactiviteiten liggen, kunnen wij een beroep doen op diverse partners. Daardoor kunnen wij ons blijven focussen op de dingen waarin wij goed zijn, en tóch onze besturen verder helpen.

Onderwijsbureau Meppel
Samenwerkingsovereenkomsten

Wij hebben samenwerkingsovereenkomsten gesloten met diverse partners: bijvoorbeeld ten behoeve van juridische ondersteuning (Alineen Onderwijssolutions), payrolling (Randstad en Roler), hrm-diensten (Buro Noorderlingen) en ondersteuning en scholing voor Raden van Toezicht (Kaatee, psychologiepraktijk voor aanpak en oplossing). Daarnaast hebben wij een partnerschap met Visma-Raet en werken wij samen met Infotopics voor wat betreft managementinformatie.

Contacten met collega's

Waar mogelijk en van meerwaarde zoeken wij ook contact met onze collega’s. Zo zijn wij medeoprichter en lid van Kwalifier, een samenwerkingsverband van drie zelfstandige, regionale kantoren die kwaliteit als belangrijkste prioriteit hebben. Wij delen informatie, ontwikkelen producten en kopen gezamenlijk in. Daarnaast maken wij deel uit van de landelijke branchevereniging voor onderwijs-administratiekantoren BRAVO.
Door samenwerking versterken wij onze positie in de markt.