Over onsOnze dienstverleningVraagbaakInlogproblemen

x

ContactWerken bij ObM

 

Over onsOnze missieOnze organisatieOns DNAOnze partnersOnze MVO visieOnze kwaliteitsverklaring

 

Onze dienstverleningPersoneel & SalarisadministratieBestuur & OrganisatieFinanciën & ControlPlanning & ControlOnderwijs & IdentiteitHuisvesting & Onderhoud

 

VraagbaakEerste indiensttredingSalarisJaaropgaveSalarisstrookSalarisspecificatie personeel uit dienstMijnObM | VismaMijnOnderwijsbureau/OSSPersonele zakenPayrollCao (collectieve arbeidsovereenkomst)Nieuwsbrief medewerkersPensioenPensioenspreekuur ABPMantelcontracten

 

inloggen op

MijnOnderwijsbureau/OSS Tobias SpendCloud Teamviewer
menu

Eerste indiensttreding

Wanneer je voor de eerste keer in dienst treedt bij een bestuur dat bij Onderwijsbureau Meppel is aangesloten, dien je een aantal gegevens aan te leveren zodat het bureau kan zorgdragen voor een correcte salarisuitbetaling.

Nadat het bestuur/school jou bij ons via MijnOnderwijsbureau/OSS heeft aangemeld, ontvang je van ons een mail. Daarin staat informatie over het inloggen in MijnOnderwijsbureau/OSS en de dienstverlening van Onderwijsbureau Meppel. Ook vragen wij je in de mail welke stukken wij nog graag van je ontvangen (als dit van toepassing is).

Heb je na een week nog geen mail ontvangen (ook niet in je spambox?), meld ons dat dan via onderstaand formulier. Wij zoeken het dan uit en zorgen dat je de informatie ontvangt.

Naam(Vereist)
Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Werkgever(Vereist)
Locatie(Vereist)

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem contact met ons op.