Over onsWerken bijVraagbaakInlogvragenContact

x

ContactWerken bij ObM

 

Over onsOnze missieOnze organisatieOnze dienstverleningPersoneel & SalarisadministratieFinanciën & ControlHuisvesting & OnderhoudBestuur & OrganisatieOnderwijs & IdentiteitOns DNAOnze partnersOnze MVO visieOnze kwaliteitsverklaring

 

VraagbaakEerste indiensttredingSalarisJaaropgaveSalarisstrookSalarisspecificatie of jaaropgave personeel uit dienstMijnObM | VismaMijnOnderwijsbureau/OSSPersonele zakenPayrollCao (collectieve arbeidsovereenkomst)Nieuwsbrief medewerkersPensioenMantelcontracten

 

inloggen op

MijnOnderwijsbureau/OSS Tobias SpendCloud Teamviewer
menu

Ons DNA

Onderwijsbureau Meppel is méér dan een administratiekantoor. Onderwijs zit in ons hart, ons DNA.

Jouw onderwijskennis

Onderwijsbureau Meppel heeft kennis van het onderwijs. Niet van het geven van lessen, de keuze van lesmethodes of didactische werkvormen, maar wél van de wereld rond het onderwijs. Of het nu gaat om wetgeving, personeelsbeleid, huisvesting, fusies of financiën. Op basis van kennis en betrokkenheid geven de medewerkers dagelijks inhoud aan Onderwijsbureau Meppel: jouw onderwijskennis. 

Kwaliteit en vakmanschap

De medewerkers van Onderwijsbureau Meppel zijn het belangrijkste kapitaal van het bureau. Zij worden zorgvuldig geselecteerd en geven kleur aan de kwaliteit van de dienstverleningZij hebben een ideaal en zijn trots op ‘hun’ bureau. De omgang met de besturen is gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen en op duidelijke afspraken.

Ondernemerschap en innovatie

Onderwijsbureau Meppel denkt toekomstgericht. Dat vraagt om ondernemerschapgebaseerd op initiatief, enthousiasme en creativiteit. Er komt energie uit vernieuwen, uit voortdurend voorop willen lopen en hier samen met de besturen aan te werken. Zo worden de meest gebruikersvriendelijke, complete en overzichtelijke instrumenten en tools (door)ontwikkeld. Een voorbeeld daarvan is Tobias.

Duurzaamheid

Bij het streven naar hoogwaardige dienstverlening houdt Onderwijsbureau Meppel rekening met de effecten van de werkzaamheden op het milieu en op de mens. Duurzaam ondernemen gaat om het creëren van verbindingen, het geven van ruimte, vertrouwen epersoonlijke aandacht. En het hebben van respect voor elkaar en de omgeving. Duurzaam ondernemen is voor Onderwijsbureau Meppel geen ‘moeten’, maar een vanzelfsprekendheid.