Over onsOnze dienstverleningVraagbaakInlogproblemen

x

ContactWerken bij ObM

 

Over onsOnze missieOnze organisatieOns DNAOnze partnersOnze MVO visieOnze kwaliteitsverklaring

 

Onze dienstverleningPersoneel & SalarisadministratieBestuur & OrganisatieFinanciën & ControlPlanning & ControlOnderwijs & IdentiteitHuisvesting & Onderhoud

 

VraagbaakEerste indiensttredingSalarisJaaropgaveSalarisstrookSalarisspecificatie personeel uit dienstMijnOnderwijsbureau/OSSPersonele zakenPayrollCollectieve arbeidsovereenkomstNieuwsbrief medewerkersPensioenPensioenspreekuur ABPMantelcontracten

 

inloggen op

MijnOnderwijsbureau/OSS Tobias SpendCloud Teamviewer
menu

Pensioen

Het overgrote deel van de medewerkers werkzaam in primair- en voortgezet onderwijs (ook invallers) zijn deelnemer van het pensioenreglement van de 'Stichting Pensioenfonds ABP'.
Je bent via je betrekking verzekerd voor een ouderdoms- en nabestaandenpensioen. Op het salaris wordt hiervoor premie OP/NP ingehouden. Tevens ben je verzekerd voor een invaliditeitspensioen, waarvoor premie IP/BW op het salaris wordt ingehouden.
Wil je meer weten kijk dan op de website van het ABP
Je kunt je daar ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het ABP.

Pensioenfonds ABP biedt de mogelijkheid tot een persoonlijk telefonisch consult.   Lees hier meer..

Werknemers die via PayRoll werkzaam zijn in het primair-  of voortgezet onderwijs  kunnen bij een ander pensioenfonds zijn aangesloten. Medewerkers werkzaam in de kinderopvang zijn meestal aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.