Over onsWerken bijVraagbaakInlogvragenContact

x

ContactWerken bij ObM

 

Over onsOnze missieOnze organisatieOnze dienstverleningPersoneel & SalarisadministratieFinanciën & ControlHuisvesting & OnderhoudBestuur & OrganisatieOnderwijs & IdentiteitOns DNAOnze partnersOnze MVO visieOnze kwaliteitsverklaring

 

VraagbaakEerste indiensttredingSalarisJaaropgaveSalarisstrookSalarisspecificatie of jaaropgave personeel uit dienstMijnObM | VismaMijnOnderwijsbureau/OSSPersonele zakenPayrollCao (collectieve arbeidsovereenkomst)Nieuwsbrief medewerkersPensioenMantelcontracten

 

inloggen op

MijnOnderwijsbureau/OSS Tobias SpendCloud Teamviewer
menu

Declaraties

In OSS of Visma vind je een tegel om declaraties in te dienen. Vergeet niet om ook je bonnetjes te uploaden bij je aanvraag.
De door jouw ingediende declaraties worden met je salaris uitbetaald.

Is je declaratie nog niet uitbetaald?
Meestal is de oorzaak dat het aanvraagformulier wel is ingevuld, maar niet is verstuurd. De aanvraag staat dan in OSS of Visma nog onder het tabblad ‘te doen’ (OSS) of 'Declaratie indienen' (Visma) met status ‘indienen’ en wordt daardoor nog niet door ons verwerkt.

Hoe weet ik of ik de aanvraag heb ingediend? 
Klik in OSS in het menu links op de knop ‘te doen’. Staan hier aanvragen of declaraties? Klik deze dan aan en volg de instructies op je scherm. Om de aanvraag echt in te sturen moet je op de knop ‘verzenden’ klikken.

Hoe kan ik zien wat de status van mijn declaratie is? 
Als je een declaratie hebt verzonden, kun je onder de knop ‘Gedaan’ jouw ingediende declaratie terugvinden. Door te klikken op het ‘+’ teken links van de declaratieregel kun je deze uitvouwen en de status van je declaratie volgen. Een ingediende declaratie dient altijd eerst nog te worden gefiatteerd door een leidinggevende. Daarna verwerkt Onderwijsbureau Meppel de declaratie en wordt deze uitbetaald.