Onze partners


Wij hebben integrale dienstverlening hoog in het vaandel en staan open voor alle vragen en wensen die (school)besturen ons voorleggen. Ook als dit vragen zijn die buiten onze kernactiviteiten liggen. Om ook dan de kwaliteit te garanderen, werken wij samen met partners. Daardoor kunnen wij ons blijven focussen op de dingen waarin wij goed zijn, en tóch onze besturen verder helpen.

Wij hebben samenwerkingsovereenkomsten gesloten ten behoeve van bijvoorbeeld juridische ondersteuning (Alineen Onderwijssolutions), payrolling (Randstad en Roler), hrm-diensten (Buro Noorderlingen) en ondersteuning en scholing voor Raden van Toezicht (Kaatee, psychologiepraktijk voor aanpak en oplossing). Daarnaast hebben wij een partnerschap met Visma-Raet en werken wij samen met Infotopics voor wat betreft managementinformatie.

Waar mogelijk en van meerwaarde zoeken wij ook contact met onze collega’s. Zo zijn wij medeoprichter en lid van Kwalifier, een samenwerkingsverband van vier zelfstandige, regionale kantoren die kwaliteit als belangrijkste prioriteit hebben. Wij delen informatie, ontwikkelen producten en kopen gezamenlijk in. Daarnaast maken wij deel uit van de landelijke branchevereniging voor onderwijs-administratiekantoren BRAVO. Door samenwerking versterken wij onze positie in de markt.


CONTACT


postadres
Postbus 91
7940 AB Meppel

info@obmeppel.nl
0522-252299

 


bezoekadres
Industrieweg 15-20
7944 HT Meppel

Openingstijden »