Onze kwaliteit


Vertrouwd, verbindend en verrijkend

Wij onderscheiden ons door onze kwaliteit van dienstverlening en onze cultuur: de manier waarop wij werken aan onze gezamenlijke doelen, hoe wij omgaan met onze (school)besturen en met onze medewerkers, maar ook welke bijdrage wij leveren aan de omgeving.

Onze manier van werken is vertrouwd, verbindend en verrijkend.

Vertrouwd
U kunt erop vertrouwen dat wij ons werk deskundig, efficiënt en professioneel doen. De informatie is correct, duidelijk en er zijn korte lijnen. Wij werken met vaste contactpersonen als vertrouwde gezichten voor onze (school)besturen. U blijft aan het stuur: wij geven u inzicht in ons handelen en informeren u, zodat u welingelicht zelf de keuzes kunt maken.

Verbindend
Verbinding zorgt voor afstemming en continuïteit en maakt hoge kwaliteit mogelijk. Het leidt tot integrale dienstverlening, samenhangende adviezen en een open, dynamische cultuur. Wij zijn trots op de unieke sfeer die kenmerkend is voor ons bureau: betrokken, enthousiast en persoonlijk. Wij doen het samen met u, met elkaar en voor elkaar. En daar wordt iedereen beter van!

Verrijkend
Verrijking geeft de meerwaarde die wij voor onze (school)besturen willen zijn. Die zit in de hoge kwaliteit van onze dienstverlening en het gebruik van geavanceerde systemen, maar ook in het voortdurend zoeken naar nieuwe en betere middelen, methodieken of instrumenten om onze (school)besturen adequaat (en op maat) te ondersteunen. Ook onze manier van werken zien wij als een meerwaarde: wij zijn betrokken op onze (school)besturen, geven gevraagd (en ongevraagd) advies en informeren en inspireren hen.

CONTACT


postadres
Postbus 91
7940 AB Meppel

info@obmeppel.nl
0522-252299

 


bezoekadres
Industrieweg 15-20
7944 HT Meppel

Openingstijden »