Samen met onze partners


Onderwijsbureau Meppel staat voor integrale dienstverlening: wij staan open voor alle vragen en wensen die u aan ons voorlegt. Al ligt uw vraag of wens buiten onze kernactiviteiten, dan nog dragen wij een oplossing aan. Om dit te kunnen doen, werken wij samen met partners, zoals:
  • Randstad: dé specialist op het gebied van payroll. U werft en selecteert zelf de juiste medewerker en Randstad Payroll neemt deze medewerker vervolgens in dienst. Wij nemen de administratie uit handen en zorgen dat u van deze dienstverlening gebruik kunt maken tegen een scherp en exclusief tarief.
  • Alineen Onderwijssolutions: uw eigen gespecialiseerde juridisch adviseur voor een gereduceerd tarief. Er is juridische deskundigheid op alle terreinen van het onderwijs aanwezig: arbeidsrecht, bestuursrecht, onderwijsrecht, auteursrecht, huurrecht, contractenrecht en rechtspersonenrecht.
  • Buro Noorderlingen: voor antwoord op uw vragen op het gebied van interim-management, mediation, organisatieontwikkeling, werving en selectie, training en (loopbaan)coaching.
  • Kaatee, psychologiepraktijk voor aanpak en oplossing: onze partner op het gebied van ondersteuning en scholing voor Raden van Toezicht.
Kwalifier
Met Kwalifier, een samenwerkingsverband van vier zelfstandige en regionale onderwijsadministratiekantoren, ontwikkelen wij dienstverlening om schoolbesturen te ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn:
  • MOOI-medewerkerontwikkeling: een interactief en digitaal HRM-instrument. Het geeft de medewerker de gereedschappen om zelf richting te geven aan het continue proces van bekwamen en bekwaam blijven. Collegiale consultatie en teamontwikkeling worden aangemoedigd. Uniek in het systeem is dat onderzoek en persoonlijke ontwikkeling van de medewerker aan elkaar gekoppeld worden.
  • MijnOnderwijsportaal: een beveiligd kennis- en communicatieportaal voor iedereen die betrokken is bij uw organisatie: bestuur, directie, leerkrachten, intern begeleiders en onderwijsondersteunend personeel. Op korte termijn is mijnonderwijsportaal ook voor leerlingen toegankelijk.


CONTACT


postadres
Postbus 91
7940 AB Meppel

info@obmeppel.nl
0522-252299

 


bezoekadres
Industrieweg 15-20
7944 HT Meppel

Openingstijden »