Belangrijke informatie over MijnOnderwijsbureau


In het kader van de verplichte tweestapsverificatie voor de beveiliging van uw gegevens, heeft u een beveiligde mail ontvangen (via Zivver) met de inloggegevens voor MijnOnderwijsbureau. MijnOnderwijsbureau is de beveiligde voordeur om bij OSS te komen en dat is de voorkeursroute voor vrijwel alle medewerkers (behalve op dit moment voor personeel-niet-in-loondienst).

Heeft u geen toegang tot MijnOnderwijsbureau: bent u uw wachtwoord vergeten, wilt u deze wijzigen of weet u uw gebruikersnaam niet? Klik hier.

Bent u personeel-niet-in-loondienst en heeft u toegang tot OSS? Klik dan hier om in te loggen. 

Heeft u inhoudelijke vragen over uw salaris, declaraties en tegels in OSS? Kijk dan hier.
U kunt uw eigen vraag stellen via het formulier. Wij hebben dan alle gegevens op een rij om contact met u op te nemen!

Veelgestelde vragen

U heeft inloggegevens ontvangen vanuit de mailbeveiliging van Zivver. Misschien is deze mail terecht gekomen in uw ongewenste mail of spam. Is de mail daar niet te vinden, laat het ons danweten via dit formulier. U krijgt zo snel mogelijk uw nieuwe gegevens toegezonden.

NB. heeft u in OSS uw 06-nummer en/of privémailadres niet (correct) doorgegeven? Dan ontvangt u daardoor niet uw gegevens. Alleen uw leidinggevende kan in dat geval uw correcte gegevens via OSS doorgeven. Vervolgens kunt u uw gegevens ontvangen.

Probeert u met uw nieuw ontvangen inloggegevens in te loggen bij Raet-Youforce? Dan lukt dit niet: uw inloggegevens zijn bestemd voor MijnOnderwijsbureau. Inloggen met uw 'oude' OSS-Youforce account bij MijnOnderwijsbureau is ook niet mogelijk.

MijnOnderwijsbureau heeft een 'self service' om een nieuw wachtwoord op te vragen, of uw gebruikersnaam op te vragen of uw wachtwoord te wijzigen. 

Let op: als u deze aanvraag op het ene device (bijvoorbeeld de computer) start en doorgaat op een ander (bijvoorbeeld de telefoon als daar uw privémail staat), vergeet dan niet om de procedure op het eerste device af te sluiten om verwarring te voorkomen.
U krijgt uw gegevens op de telefoon en kunt op uw computer opnieuw inloggen met de juiste gegevens.

alle veelgestelde vragen

Video's


Instructievideo Wijzigen contactgegevens in OSS

Instructievideo MijnOnderwijsbureau-Hoe werkt het

RTL4 Onderwijsbureau Meppel

Instructievideo ObM cafetariaregeling
alle video's

Stel je vraag


Voorletters *
Tussenvoegsel
Achternaam *
(Geboorte)naam *
Geboortedatum *
Werkgever *
School *
E-mail *
Telefoon
 
Betreft:
Opmerkingen
 
 

CONTACT


postadres
Postbus 91
7940 AB Meppel

info@obmeppel.nl
0522-252299

 


bezoekadres
Industrieweg 15-20
7944 HT Meppel

Openingstijden »