Pensioenspreekuur ABP VO 

Vanwege het coronavirus kunnen de pensioenspreekuren niet fysiek doorgaan. U wordt gebeld door één van de ABP-adviseurs en krijgt een telefonisch consult op het gereserveerde tijdstip op het door u opgegeven telefoonnummer.

U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden voor een consult.  

Onderwijsbureau Meppel biedt alle personeelsleden van de bij het bureau aangesloten schoolbesturen de mogelijkheid om gebruik te maken van het ABP pensioenspreekuur.  U kunt zich hier voor dit spreekuur opgeven. 

 

Wat houdt het pensioenspreekuur in?
Tijdens het spreekuur krijgt u in een persoonlijk gesprek met een pensioenspecialist van ABP Klantsupport een antwoord op vragen over onder andere uw pensioensituatie, waardeoverdracht, nabestaandenpensioen, de gevolgen van stoppen met werken, bij arbeidsongeschiktheid, na scheiding. Ook krijgt u hulp wanneer u wegwijs gemaakt wilt worden in MijnABP.

Wat kunt u van uw ABP-gesprekspartner verwachten?
• Deskundige beantwoording van vragen op een begrijpelijke manier.
• Informatie over het doel van het pensioenoverzicht en de basisgegevens.
• Informatie over hiaten - mede aan de hand van uw eigen inzichten – in de wettelijke en bovenwettelijke pensioenvoorzieningen.
• Aangeven van mogelijkheden tot het dichten van aanwezige hiaten.

Praktische zaken

  • Zodra u zich voor een afspraak heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail. Mocht u deze bevestigingsmail niet hebben ontvangen, dan is de reservering niet volledig en zult u zich opnieuw voor de afspraak moeten aanmelden. Bewaar uw bevestigingsmail!!
  • U kunt uw afspraak zelf annuleren. De procedure hiervoor vindt u in uw bevestigingsmail. Het wijzigen van het tijdstip van de afspraak kan door te annuleren en opnieuw in te boeken.
  • Het is handig als u van tevoren alvast nadenkt over wat u wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld uw meest recente pensioenoverzicht of ga eens naar www.mijnabp.nl. Ga voor uzelf na wat uw wensen zijn rond uw pensioen. Het is handig wanneer u uw laatste pensioenoverzicht, een salarisstrook en uw inlogcode voor MijnABP  meeneemt naar het gesprek.Contactinformatie

Mocht  u vragen hebben over het maken van een afspraak, dan kunt u contact opnemen met Onderwijsbureau Meppel.
Telefonisch 0522-252299 of via e-mail 
abpspreekuur@onderwijsbureau-meppel.nl.  

Inhoudelijke vragen dient u tijdens het spreekuur met de pensioenspecialist van ABP te bespreken.


Klik hier om een telefonisch consult aan te vragen

 


CONTACT


postadres
Postbus 91
7940 AB Meppel

info@obmeppel.nl
0522-252299

 


bezoekadres
Industrieweg 15-20
7944 HT Meppel

Openingstijden »