Pensioenspreekuur ABP VO


Klik hier voor data & locaties

Vanwege het coronavirus kunnen de pensioenspreekuren niet fysiek doorgaan.
U wordt gebeld door één van de ABP-adviseurs en krijgt een telefonisch consult op het gereserveerde tijdstip.

Onderwijsbureau Meppel biedt alle personeelsleden van de bij het bureau aangesloten schoolbesturen de mogelijkheid om gebruik te maken van het ABP pensioenspreekuur. De spreekuren vinden plaats op verschillende data en locaties en vinden doorgang als er per spreekuur minimaal 8 aanmeldingen zijn. U kunt zich hier voor dit spreekuur opgeven. 


Wat is het pensioenspreekuur?
Tijdens het spreekuur krijgt u in een persoonlijk gesprek met een pensioenspecialist van ABP Klantsupport een antwoord op vragen over onder andere uw pensioensituatie, waardeoverdracht, nabestaandenpensioen, de gevolgen van stoppen met werken, bij arbeidsongeschiktheid, na scheiding. Ook krijgt u hulp wanneer u wegwijs gemaakt wilt worden in MijnABP.

Wat kunt u van uw ABP-gesprekspartner verwachten?
• Deskundige beantwoording van vragen op een begrijpelijke manier.
• Informatie over het doel van het pensioenoverzicht en de basisgegevens.
• Informatie over hiaten - mede aan de hand van uw eigen inzichten – in de wettelijke en bovenwettelijke pensioenvoorzieningen.
• Aangeven van mogelijkheden tot het dichten van aanwezige hiaten.

Praktische zaken
  • Zodra u zich voor een afspraak heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail. Mocht u deze bevestigingsmail niet hebben ontvangen, dan is de reservering niet volledig en zult u zich opnieuw voor de afspraak moeten aanmelden. Bewaar uw bevestigingsmail!!
  • Bij minder dan 8 aanmeldingen krijgt u bericht dat het spreekuur niet door gaat en kunt u zich aanmelden voor een andere datum. 
  • U kunt uw afspraak zelf annuleren. De procedure hiervoor vindt u in uw bevestigingsmail. Het wijzigen van het tijdstip van de afspraak kan door te annuleren en opnieuw in te boeken.
  • Het is handig als u van tevoren alvast nadenkt over wat u wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld uw meest recente pensioenoverzicht of ga eens naar www.mijnabp.nl. Ga voor uzelf na wat uw wensen zijn rond uw pensioen. Het is handig wanneer u uw laatste pensioenoverzicht, een salarisstrook en uw inlogcode voor MijnABP  meeneemt naar het gesprek, 
Contactinformatie 
Mocht u vragen hebben over het maken van een afspraak, dan kunt u contact opnemen met Onderwijsbureau Meppel, telefonisch (0522-252299) of via e-mail abpspreekuur@onderwijsbureau-meppel.nl.  
Inhoudelijke vragen dient u tijdens het spreekuur met de pensioenspecialist van ABP te bespreken.

Data en locatie spreekuren ABPZodra u zich voor een afspraak heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail. Mocht u deze bevestigingsmail niet hebben ontvangen, dan is de reservering niet volledig en zult u zich opnieuw voor de afspraak moeten aanmelden. Bewaar uw bevestigingsmail!!
In de bevestigingsmail staat een link  waarmee u desgewenst de afspraak kunt annuleren. 

Vanwege het coronavirus kunnen de pensioenspreekuren niet fysiek doorgaan.
U wordt gebeld door één van de ABP-adviseurs en krijgt een telefonisch consult op het gereserveerde tijdstip.

Klik hier voor een afspraak in de regio Meppel
23 september 2020
18 november 2020

Klik hier voor afspraak in de regio Zuidlaren
7 oktober 2020


CONTACT


postadres
Postbus 91
7940 AB Meppel

info@obmeppel.nl
0522-252299

 


bezoekadres
Industrieweg 15-20
7944 HT Meppel

Openingstijden »