Over onsOnze dienstverleningVraagbaakInlogproblemen

x

ContactWerken bij ObM

 

Over onsOnze missieOnze organisatieOns DNAOnze partnersOnze MVO visieOnze kwaliteitsverklaring

 

Onze dienstverleningPersoneel & SalarisadministratieBestuur & OrganisatieFinanciën & ControlPlanning & ControlOnderwijs & IdentiteitHuisvesting & Onderhoud

 

VraagbaakEerste indiensttredingSalarisJaaropgaveSalarisstrookSalarisspecificatie personeel uit dienstMijnObM | VismaMijnOnderwijsbureau/OSSPersonele zakenPayrollCao (collectieve arbeidsovereenkomst)Nieuwsbrief medewerkersPensioenPensioenspreekuur ABPMantelcontracten

 

inloggen op

MijnOnderwijsbureau/OSS Tobias SpendCloud Teamviewer
menu

Werken bij Onderwijsbureau Meppel

Wat fijn dat je interesse hebt in het werken bij Onderwijsbureau Meppel. Geen verrassing wat ons betreft. Want tenslotte doen we zinvol werk voor het onderwijs. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen. En wij zijn erg leuk. Als collega dan. Al zeggen we het zelf. Het filmpje spreekt voor zich. Kijk maar.

Filmpje gezien en enthousiast geworden? Kies dan hier jouw droombaan.
Niet in het onderwijs. Maar vóór het onderwijs.

Medewerker personeels- en salarisadministratie
Zoek je afwisselend werk? Een werkomgeving met leuke collega's en boeiende uitdagingen? En zijn mutaties en rechtspositionele regelingen appeltje eitje voor jou? Kijk dan zeker even naar deze vacature. We horen graag van je als het je wat lijkt!

Bouwkundig medewerker
Ben je meesterlijk in de uitvoering van het MeerJarenOnderhoudsplan? Hou je van afwisseling? En zoek je een werkomgeving met leuke collega's en zinvol werk? Bekijk dan deze vacature eens. Misschien is het net iets voor jou!

Open sollicitatie
Wil je bij ons werken? Hieronder zie je voorbeelden van functies die we geregeld vragen. Misschien is het nét iets voor jou.

Je mag natuurlijk altijd een 'open brief' sturen om jezelf voor te stellen. Wie weet komt het toch van pas. Dan willen we graag een keertje kennis met je maken.

Personeel & Salarisadministratie

Hier lees je meer over de werkzaamheden van onze afdeling Personeel & Salarisadministratie.
De kwaliteit van het onderwijs staat of valt met de mensen die in de scholen werken. Voor hen moeten zaken rondom hun aanstelling en salarisbetaling goed geregeld zijn. Heb je interesse in een functie op onze afdeling Personeel & Salarisadministratie? Kijk dan eens bij onze voorbeeldvacatures.

Huisvesting & Onderhoud

Hier lees je meer over de werkzaamheden van onze afdeling Huisvesting & Onderhoud.
Wij doen er alles aan om onze scholen een veilige, gezonde, functionele en een kwalitatief goede werkomgeving te laten zijn. Want dat is uiteindelijk belangrijk voor leerlingen en medewerkers. Heb je interesse in een functie als huisvestingsadviseur of bouwkundig medewerker? Kijk dan eens bij onze voorbeeldvacatures.

Financiën & Control

Hier lees je meer over de werkzaamheden van onze afdeling Financiën & Control.
Het efficiënt en correct vastleggen van de gegevens vormt de basis voor de uitvoering van het betalingsverkeer, het opstellen van de rapportages en analyses, en de jaarrekening. Heb je interesse in een functie op de Financiële Administratie of bij Planning & Control? Kijk dan eens bij onze voorbeeldvacatures.