Over onsOnze dienstverleningVraagbaakInlogproblemen

x

ContactWerken bij ObM

 

Over onsOnze missieOnze organisatieOns DNAOnze partnersOnze MVO visieOnze kwaliteitsverklaring

 

Onze dienstverleningPersoneel & SalarisadministratieBestuur & OrganisatieFinanciën & ControlPlanning & ControlOnderwijs & IdentiteitHuisvesting & Onderhoud

 

VraagbaakEerste indiensttredingSalarisJaaropgaveSalarisstrookSalarisspecificatie personeel uit dienstMijnOnderwijsbureau/OSSPersonele zakenPayrollCollectieve arbeidsovereenkomstNieuwsbrief medewerkersPensioenPensioenspreekuur ABPMantelcontracten

 

inloggen op

MijnOnderwijsbureau/OSS Tobias SpendCloud Teamviewer
menu

Pensioenspreekuur - ABP

Je wordt gebeld door één van de ABP-adviseurs en krijgt een telefonisch consult op het gereserveerde tijdstip op het door jouw opgegeven telefoonnummer.
De pensioenspecialist van ABP Klantsupport geeft antwoord op vragen over onder andere jouw pensioensituatie, waardeoverdracht, nabestaandenpensioen, de gevolgen van stoppen met werken, bij arbeidsongeschiktheid, na scheiding. Ook krijg je hulp wanneer je wegwijs gemaakt wilt worden in MijnABP.

Klik hier om een telefonisch consult aan te vragen 

Wat kun je van je ABP-gesprekspartner verwachten?

• Deskundige beantwoording van vragen op een begrijpelijke manier.
• Informatie over het doel van het pensioenoverzicht en de basisgegevens.
• Informatie over hiaten - mede aan de hand van uw eigen inzichten – in de wettelijke en bovenwettelijke pensioenvoorzieningen.
• Aangeven van mogelijkheden tot het dichten van aanwezige hiaten.

Praktische zaken

Zodra je je voor een afspraak hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail. Mocht je deze bevestigingsmail niet hebben ontvangen, dan is de reservering niet volledig en zal je je opnieuw voor de afspraak moeten aanmelden. Bewaar je bevestigingsmail!!
Je kunt je afspraak zelf annuleren. De procedure hiervoor vind je in je bevestigingsmail. Het wijzigen van het tijdstip van de afspraak kan door te annuleren en opnieuw in te boeken.
Het is handig als je van tevoren alvast nadenkt over wat je wil bespreken. Bekijk bijvoorbeeld jouw meest recente pensioenoverzicht of ga eens naar www.mijnabp.nl. Ga voor jezelf na wat je wensen zijn rond jouw pensioen. Het is handig wanneer je je laatste pensioenoverzicht, een salarisstrook en jouw inlogcode voor MijnABP  meeneemt naar het gesprek.