OBM_meisje_verrekijker.jpg

onderwijsbureau meppel

Waar staan wij voor:

Wij zijn een bureau van en voor schoolbesturen dat, op basis van wederzijdse betrokkenheid, integrale dienstverlening levert aan onderwijsorganisaties.

Financiële Zaken

Wij zien het als onze kerntaak om schoolbesturen helder inzicht te geven in hun financiële situatie. Op basis van betrouwbare cijfers kunnen zij besluiten nemen die aansluiten bij het gewenste beleid. Wij bieden een compleet pakket aan financiële diensten voor zowel administratie als controlling. Wij zijn op de hoogte van ontwikkelingen in financiële wet en regelgeving en zien het als vanzelfsprekend deze kennis met schoolbesturen te delen. Onze ondersteuning wordt door deskundige medewerkers uitgevoerd, waarbij zij gebruik kunnen maken van moderne ict-oplossingen.

Planning & Control

Onze adviseurs planning en control maken financiële analyses, rapportages en adviseren over het financieel beleid zoals het beheer van geldmiddelen, de opbouw van voorzieningen en reserves en af te sluiten leningen of verzekeringen. Zij maken conceptbegrotingen en spreken dit door met directeuren/besturen.

Voor meer informatie:             info@onderwijsbureau-meppel.nl