OBM_jongen_verrekijker.jpg

onderwijsbureau meppel

Waar staan wij voor:

Wij zijn een bureau van en voor schoolbesturen dat, op basis van wederzijdse betrokkenheid, integrale dienstverlening levert aan onderwijsorganisaties.

Verzuim Manager

Verzuim is één van de speerpunten in modern strategisch HR-beleid. De Verzuim Manager is een module binnen Onderwijsbureau Self Service. Hierdoor is het eenvoudig om werknemersgegevens te importeren en te gebruiken. Uw voordeel: u hoeft de gegevens maar op één plek te beheren!

De module Verzuim Manager gaat verder dan verzuimadministratie. Alle informatie rondom preventie, verzuim en re-integratie is centraal en gebruiksvriendelijk via heldere, duidelijke schermen beschikbaar in één dossier voor alle betrokkenen. Door middel van takenlijsten, e-mailsignaleringen en statusinformatie leidt de Verzuim Manager de betrokkenen door de diverse processen en helpt zo de verantwoordelijken om verzuim te bewaken en te controleren.

Daarnaast biedt de Verzuim Manager uitgebreide mogelijkheden voor een goede verzuimregistratie en dossieropbouw. Het is ook mogelijk dat bijvoorbeeld bedrijfsmaatschappelijk werk of de bedrijfsarts in dit systeem werken.