OBM_jongen_verrekijker.jpg

onderwijsbureau meppel

Waar staan wij voor:

Wij zijn een bureau van en voor schoolbesturen dat, op basis van wederzijdse betrokkenheid, integrale dienstverlening levert aan onderwijsorganisaties.

Automatisering

Vernieuwing is onderdeel van onze cultuur. Het komt tot uiting in een voortdurend zoekproces naar nieuwe (en betere) middelen, methodieken of instrumenten. Wij vinden dat onze besturen en scholen recht hebben op de meest adequate dienstverlening. Wij zijn toekomstgericht en investeren in de ontwikkeling van nieuwe methodieken en instrumenten om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Wij beschikken over moderne, geavanceerde systemen, waaronder een geavanceerd web-enabled managementinformatiesysteem. U kunt overal en op elk gewenst moment bij uw gegevens. Of u nu op zoek bent naar informatie op financieel, personeel, materieel of onderwijskundig gebied, u vindt het in ons systeem. Het biedt u de mogelijkheid om gegevens in samenhang te analyseren. Wij blijven ons managementinformatiesysteem in samenspraak met onze schoolbesturen doorontwikkelen, zodat het systeem altijd aansluit op de behoefte vanuit het 'veld'.

 

Via een actieve afstandsbedieningssessie kunt u met het programma Teamviewer samen met een medewerker van het onderwijsbureau een supportaanvraag m.b.t. Tobias, OSS of Verzuimmanager oplossen. U kunt indien nodig de sessie helemaal overdragen.

Het programma voor de actieve afstandsbedieningssessie is gratis te downloaden via onderstaand pictogram